Video Player is loading.
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
به گزارش ایبنا، «محمدرضا فرزین» رئیسکل بانک مرکزی، این موضوع را در جلسه اخیر هیات دولت و طی گزارشی به رئیسجمهور اعلام کرد.
وی گفت: بر اساس گزارش آبانماه ۱۴۰۳ شاخص بهای تولیدکننده (PPI)، تورم ماهانه این شاخص در آبان ۲.۴ درصد شد.
فرزین ادامهداد: بر همین اساس، تورم سالانه تولیدکننده آبانماه نیز با یک درصد کاهش نسبت به مهرماه به ۲۷.۶ درصد رسید که پس از آبان ماه ۱۳۹۷، این رقم یکی از کمترین ارقام سالانه تورم تولیدکننده هفت سال اخیر است.
رئیسکل بانک مرکزی تصریح کرد: از طرف دیگر، تورم سالانه مصرفکننده (CPI) نیز در آبانماه به کمترین میزان خود پس از آبان ۱۳۹۹ کاهش یافت.
وی بیانداشت: تورم اقلام خوراکی هم که در مهرماه رشد سریعتری داشت در ۹ روزه ابتدای آبان ماه در اقلام اساسی، از کاهش محسوس برخوردار بوده است.
منبع: ایرنا
This is a modal window.